Beside Art

Beside Art is een jong en energiek ontwerp bureau dat wordt geleid door binnenhuisarchitect Sjanmarie van Tricht.

Als interieurarchitect zal zij het interieur ontwerp voor uw huidige huis, nieuwbouw huis, verbouwing, aanbouw of serre, uit handen nemen.

Ook het aanleveren van een bouwtekening is mogelijk door de nauwe samenwerking van Beside Art met Architecten en Bouwkundig Ingenieurs, die hun specialisme hebben liggen in de bouwkunde.

Naast een ontwerp voor de nieuwe indeling van uw huis, kan Beside Art voor u een lichtplan maken, welke de sfeer van uw huis, winkel, kantoor of restaurant aanzienlijk doet verhogen. Maar ook kasten op maat, die op de indeling van de plattegrondtekeningen voorkomen kunnen voor u worden ontworpen.

Mocht u alleen behoefte hebben aan een kleuradvies, materiaaladvies en/of styling werk van een stylist, kan Beside Art hierin van betekenis zijn. Naar wens zal een advies en/of aanschaf van meubilair en stoffering verzorgt worden.

Naast een prachtig interieur dat dezelfde waarde toebedeeld hoort te krijgen als het niveau van kunst, is het van belang dat een woning tot in het detail wordt afgewerkt met bijvoorbeeld een prachtig kunstwerk.
Een prachtig kunstwerk zal het interieur complementeren.
Ontwerpbureau Beside Art heeft contacten met meerdere kunstenaars die hun werk graag aan u zullen tonen. Zij kunnen zelfs een kunstwerk op maat maken waarin persoonlijke elementen van uzelf verwerkt kunnen worden.

Tijdens het voorlopig ontwerp van uw nieuw te bouwen huis kunnen de interieur ontwerpen en lichtplannen al gemaakt worden zodat de aanpassingen binnenshuis nog kunnen worden verwezenlijkt voordat de bouw zal gaan beginnen. Ook bij bestaande huizen is het van groot belang om de interieurontwerpen en lichtplannen klaar te hebben voor dat de bouw van start gaat.

Een stapje “out side the box” in de meest letterlijke zin gaan over de tuinen.
Tuinen zijn al jaren een onderdeel van het interieur. Ook een tuin is een ruimte die ingericht zal worden. Van een tuinontwerp, tuinverlichting en beplantingsplan naar aanleg en realisatie worden naar wens verzorgt.