Make the difference

Waarom zou u voor Beside Art kiezen in plaats van een collega van Beside Art?

Bij vele ontwerpers, architecten, interieurarchitecten krijgt u de stijl/handtekening van de gekozen architect. Mocht u voor Beside Art kiezen, dan krijgt u een ontwerp/oplossing die passend is voor u, voor uw gezin of uw bedrijf. Een oplossing waar u zich prettig bij voelt en waar u niet aan hoeft te wennen zodra het huis, de verbouwing of inrichting opgeleverd is. Omdat het om u gaat, uw woning of bedrijf.

Voor Beside Art is het dan ook zeer belangrijk om op een innemende en uitermate rustige wijze uw wensen op het gebied van interieur vorm te geven. Door goed te luisteren probeert het ontwerpbureau uw gedachten op een fraaie manier te visualiseren.

Of u nu via de website, e-mail, telefonisch of persoonlijk, informatie wilt krijgen, wij staan u graag te woord. Hierna kunt u gebruik van een vrijblijvend voorstelgesprek /intake gesprek. In dit gesprek zal naar uw verhaal worden geluisterd en zullen uw wensen worden geïnventariseerd. Aan de hand van de gegeven informatie zal Beside Art een offerte voor u maken. Na uw akkoord, zullen wij met u de benodigde tijd bespreken die nodig is om tot een ontwerp/oplossing voor u te komen, waarna een afspraak zal worden gemaakt om de ontwerpen/ oplossingen te bespreken.

U kiest voor Beside Art in het kort:

1) 1e contact _telefonische, per e-mail, persoonlijk of via de website.
2) Een voorstelgesprek/intakegesprek.
3) Het maken van een offerte voor de gevraagde oplossing.
4) Na accordering een tijdlijn bespreken.
5) Afspraak maken voor het presentatiegesprek om de ontwerpen/oplossingen te bespreken.